Cançons:
  1. Intro - 1:24
  2. Mira la misèria - 3:46
  3. Sentit comú - 2:54
  4. La fusió - 3:34
  5. Funambulista - 4:13

Entreparèntesi – Funambulisme

Band :
Títol : Funambulisme
Data de llançament : 31 de juliol de 2015
Referència : MDM091CD
Format : CD

D’ ENTREPARÈNTESI

Entreparèntesi naix a Pego (La Marina) a finals de 2013. Després d’experimentar i jugar amb el rap clàssic en anteriors projectes, Àngel Ortolà, Jordi Caselles i Manu Toledo, troben el seu estil, decantant-se per un rap de vessant més electrònica.

Amb unes bases contundents i lletres abstractes però al mateix temps directes, els Entreparèntesi desembarquen en l’escena valenciana amb molta força: drum&bass amb tocs de breakbeat i estructures de cançons poc convencionals, són les característiques principals del primer treball discogràfic d’aquestos pegolins. Es tracta d’un EP que han titulat Funambulisme, nom que juga amb la metàfora del fil sobre el que caminem en l’actualitat, on un mínim error et pot dur a caure en la misèria. Tots som ciutadans que, com a funambulistes, caminem guiats pel nostre instint de supervivència a la vora de l’abisme. Amb la seua música, Entreparèntesi ens animen a no tindre por a fer-nos escoltar ni a obrir el ulls.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<