Cançons:
 1. Causa i efecte 1:02
 2. Laberint de ciment 5:57
 3. Més del que tu creus 5:19
 4. 1982 5:01
 5. Desitge la nit 5:57
 6. Udols de dona llop 5:11
 7. El meu llarg camí 5:27
 8. Llàgrimes 5:27
 9. Màrtirs de paper 4:47
 10. Cendra 5:59
 11. Per l’endemà 5:31
 12. L’últim present 3:51
 13. Llenyater de Fortaleny 4:19

Enderrocks – Causa i efecte

Band :
Títol : Causa i efecte
Data de llançament : 1 de setembre de 2013
Referència : MDM063CD
Format : CD

D’ ENDERROCKS

Causa i efecte és el tercer disc d’aquesta banda de la Ribera, que reuneix el millor dels seus àlbums anteriors i confirma la maduresa compositiva assolida pel grup. Dotze temes plens de força que es defineixen com una mescla del rock i del metall de sempre amb totes les característiques del heavy rock melòdic: riffs contundents, encertades melodies vocals i a dues guitarres, canvis de ritme, solos, velocitat i, fins i tot, una preciosa balada a piano. Temes amb un distintiu propi que caracteritza a la banda riberenca.
Causa i efecte presenta un so contundent i madur, i resumeix en les seues lletres molts dels problemes existents a la societat actual, sense oblidar les clàssiques cançons de temàtica amorosa. Una gran producció i un disseny senzill, que destaca per la seua elegància, fan d’aquest disc, gravat als estudis Electric Ladyland de Bonrepòs i Mirambell (València), una joia dins del seu estil.
Amb Causa i efecte el heavy rock en valencià torna amb més ganes que mai i s’escolta ja amb molta força als nous temes d’Enderrocks.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<