Cançons:
 1. Diamants blaus 5:29
 2. Traga pols, gringo! 4:28
 3. L’home biònic 3:24
 4. Xica coet 2:57
 5. Satèl·lit neutral 4:08
 6. Menteta 4:00
 7. Déu viu dins la ràdio 3:28
 8. Imatge 3:59
 9. La r*** 2:56
 10. Ja ve l’estiu 3:02
 11. Estat d’eufòria intermitent 4:55
 12. OK Robot 4:14

El Trineu Tanoka – Microones

Band :
Títol : Microones
Data de llançament : 1 de juliol de 2013
Referència : MDM066CD
Format : CD

D’ EL TRINEU TANOKA

El nou disc d’El Trineu Tanoka, Microones, reflexa el que és l’essència del grup a dia d’avuí: rock intens i contundent i al mateix temps ple de melodies infeccioses que no et podràs treure del cap. Aquest segon treball del power-trio del Camp del Túria conté 12 cançons directes i d’impacte immediat. Totes tenen clara vocació de “single”, amb un ventall estilístic força ampli (indie rock, noise pop, lo-fi…), però al mateix temps conformen un àlbum amb identitat pròpia que funciona com a un tot cohesionat. Microones té actitud, bellesa, cor i innocència a parts iguals. Podríem dir que és un disc que vol fer arribar el rock menys convencional a tot tipus de públic.
La música d’El Trineu Tanoka segueix l’ona de bandes més actuals com ara No Age, Placebo o Deerhunter però sense perdre de vista clàssics moderns com els mateixos Pixies o The flaming lips. Una proposta innovadora dins de l’escena de la música en valencià, escena que cada dia va guanyant en varietat i en qualitat.

Si vols gaudir d’una experiència vertaderament alliberadora, posa el nou CD d’aquests paios al reproductor del teu cotxe al màxim volum i deixa’t dur cap a l’estat d’eufòria intermitent, com diu la lletra d’una de les cançons.

La confirmació d’una banda que encara no sap on està el seu límit, i que esperem tarden molt en descobrir-lo, deixant-nos així molts discos com aquest pel camí.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<