Cançons:
  1. Estàs tu sol - 3:35
  2. Viatgers - 2:42
  3. Altra volta - 2:49
  4. Terrats - 2:57
  5. Com un colom perdut - 3:07
  6. Hakone - 3:37
  7. Vint anys - 2:39
  8. I mentrestant - 3:40
  9. Aquesta nit - 2:58

Daniel Rosell – Hakone

Band :
Títol : Hakone
Data de llançament : 16 de juny de 2015
Referència : MDM092CD
Format : CD

De DANIEL ROSELL

Si hi ha un lloc per anar a trobar-se eixe és Hakone, fins allà  va anar Daniel Rosell enmig de la gravació del disc que portaria aquest nom. Com ecos de muntanyes perdudes del Japó sonen cançons com “Altra volta” o “Estàs tu sol” on les capes sonores es mesclen per deixar anar  fragments del subconscient  de l’autor.

El disc va ser enregistrat pel mateix Daniel Rosell a l’estiu de 2014, a casa. En un intent per plasmar la seua personalitat com a músic, hi va tocar tots els instruments que se senten al disc. Entre les guitarres acústiques, destaquen les atmòsferes denses creades amb sintetitzadors i la cura en la producció: paissatges musicals boirosos, enigmàtics i eclèctics.

En 2015 contacta amb el masteritzador francès Yves Roussel, qui s’ha encarregat de donar-li l’acabat amb el so actual que caracteritza l’àlbum.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<