Cançons:
 1. Dime 03:43
 2. Llévatelo 03:30
 3. Cierra la puerta 03:34
 4. Cariño A Ratos Lo Avisaste 03:15
 5. Como los gatos 04:25
 6. Tambaleando 04:59
 7. Nadie a su lao 04:00
 8. Rumba en vena 03:33
 9. Mala 04:02
 10. Lluna 05:16
 11. Me quedo sintigo 04:05

La Ranamanca – Cuéntame más

Band :
Títol : Cuéntame más
Data de llançament : 17 de febrer de 2015
Referència : MDM087CD
Format : CD

De LA RANAMANCA

Després de dos anys de silenci discogràfic, els de Castelló tornen amb un àlbum de llarga durada: Cuéntame más. Un disc d’11 cançons on es barregen diferents estils com la salsa, la rumba o el funk, continuant amb la línia festiva i enèrgica que caracteritza al grup. Rumba de la Plana -com ells la descriuen-, amb lletres optimites que transmeten missatges de superació i il·lusió. Alegria vital, passar pàgina, seguir avançant pel camí de la vida ballant amb un somriure acompanyat de la millor música!

Per aquest segon disc, el grup ha comptat amb productors de luxe com són Sam Ferrer (EUKZ) i Adri Faus (La Raíz).  Així mateix, va ser Sam Ferrer l’encarregat de la gravació i la mescla dels temes, duta a terme en els mesos de novembre i desembre de 2014 al WZ Estudi (Borriol) y Rockaway Studio (Castelló), amb Alberto Luzendo i Francesc Nofuentes “Franky” com assistents de gravació. El toc final l’aporta Steve Corrao de Sage Audio (Nashville), encarregat de masteritzar l’àlbum.

El disc compta també amb nombroses col·laboracions entre les quals podem destacar a Mireia Vives (Rapsodes), veu a “Lluna”; Mercedes Garcia “La Meligrana”, veu a “Dime”; Pau Barberà (Tashkenti), acordió a “Como los gatos” i “Me quedo sintigo”; Sam Ferrer guitarra elèctrica a “Como los gatos” i “Lluna”, Imma Martínez i Andrea Rosselló (Agraviats), veus i cors.

View video

La Ranamanca – Cariño a ratos lo avisaste

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<