Cançons:
  1. Com un jardí 3:43
  2. Mother Earth 3:48
  3. Mon monde 3:53
  4. Pinta’t un somriure 3:20
  5. Hungry 3:20

Candela Roots – Hungry

Band :
Títol : Hungry
Data de llançament : 1 de març de 2014
Referència : MDM069CD
Format : CD

De CANDELA ROOTS

Candela ROOTS és un projecte que respon a la idea de fer una banda de reggae en valencià. Amb aquest objectiu, es junten músics que compten amb una llarga trajectòria a l’escena de la música valenciana amb dos veterans del panorama reggae a València: Pere Munuera i Stephen Fletcher. La combinació funciona des del principi i dóna com a resultat el seu primer EP, Hungry: unes bases contundents per si mateixes que no necessiten massa afegits i una veu dolça respectant les pautes del roots reggae més melòdic.

Més enllà de les bases i les melodies, però, les lletres de les cançons són una part fonamental del repertori del grup. Es nota que són el resultat d’un minuciós procés que posa de relleu el missatge crític i reflexiu. En elles, la mirada es fixa en les xicotetes coses que ens ajuden a entendre millor el món, tractant en profunditat temes que ens inquieten, amb un llenguatge proper i senzill. L’ús del valencià a l’hora de composar ha estat una cosa natural. De fet, escoltant els temes, no crida l’atenció. Simplement sona bé i es mescla amb naturalitat al francés o a l’anglés. A més, el grup inclou també al seu repertori clàssics del reggae, cosa que dóna una major riquesa i dinamisme al seu espectacle.

Hungry compta amb tot un seguit de col·laboracions dels grans referents del món del reggae a València. Gent com Supa Bassie, Ales Cesarini, Oldfashioneds (Payoh SoulRebel, Pablo Muñoz i Edu Altarriba) i Rafa Villalba.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<