Cançons:
  1. El meu estil - 3:07
  2. Humanité - 3:14
  3. Fills del ghetto - 3:28
  4. Parlem de pau - 3:18
  5. Soldat - 3:26
  6. Camí de l'esperança - 3:21
  7. Richman - 3:25
  8. Reggae don't stop - 3:36
  9. Children - 3:39

Candela Roots – Humanité

Band :
Títol : Humanité
Data de llançament : 10 de maig de 2017
Referència : MDM127CD
Format : CD

De CANDELA ROOTS

Tres anys després de la publicació del seu primer EP, Hungry (Mésdemil), la banda dóna un important salt de qualitat, amb una producció més cuidada, en el seu debut en llarga durada. Les cançons “Humanité” i “Richman”, editades al maig i al juliol del 2016 respectivament, van ser una bona mostra de la dedicació i esforç que ha fet Candela Roots en aquesta etapa.

Al llarg de l’últim any, el grup ha treballat intensament per tal d’encaixar les peces de la nova formació. Així, hi romanen Estel Navarro (veus), Karla Palacios (baix) i Ricardo Císcar (percussió i samplers), mentre que s’incorporen Bernardo Molina (bateria), Clara Calvo (teclats) i Vero Forment “Queen Smiley” (veus). A més, l’experimentat Alberto Tarín (Seguridad Social, New York Ska-Jazz Ensemble) deixa bones mostres del seu particular estil a la guitarra i als cors sempre que té ocasió.

En aquest disc, Candela Roots fixa la mirada en referents de la música reggae dels anys 70 i 80, alhora que busca un so propi amb el qual es puga sentir identificat. Malgrat els canvis, el grup es manté fidel a les arrels del gènere, tan en la temàtica de les cançons com en la solidesa de les bases. Tanmateix, en cap cas renuncia a melodies i ritmes frescos, per fer moure un públic completament divers.

D’altra banda, quan es parla de Candela Roots no es pot deixar de fer referència a la seua vocació reivindicativa i a la temàtica universal de les seues lletres. El missatge que llança al públic és l’autèntica motivació, la raó de ser de la banda: l’ecologia, els drets humans, el pacifisme o la igualtat són alguns exemples dels temes que aborden les seues composicions.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<