Cançons:
  1. Introducció a Ciutat 17 0:48
  2. Fills de la por 4:06
  3. Poca broma 3:53
  4. Poble 4:31
  5. Hui 3:56
  6. Desobedients 3:22

Atupa – Expansion Pack

Band :
Títol : Expansion Pack
Data de llançament : 1 de juny de 2014
Referència : MDM079CD
Format : CD

D’ ATUPA

El nou treball d’Atupa, Expansion Pack, ens presenta la cara més electrònica dels de l’Horta, sense deixar de banda, però, el rap de sempre. El resultat: un EP potent alhora que festiu. El títol té diversos significats per al grup: d’una banda, el d’EP (extended play); de l’altra, el format de l’edició, que reflecteix la seua ambició i les ganes d’assolir un lloc dins de la música valenciana, mitjançant la professionalització en la creació, producció i gravació de les noves cançons. En aquest sentit, han decidit treballar quasi íntegrament en la producció d’instrumentals amb Ainz Adams, per a aprendre el màxim de la seua experiència i per a aconseguir consolidar quatre noves cançons que defineixen les diverses variants estilístiques que el grup ha treballat fins ara.

A “Poca Broma” el rap està present, enunciant que Atupa té com a base i punt de partida aquest estil. “Fills de la por” és la síntesi de tot el joc del grup amb l’electrònica, element recurrent tant al disc com als directes. Amb “Poble” volen demostrar el sentit crític i compromés del grup, present des dels inicis. I, per últim, “Hui” és l’aposta per les cançons amb banda d’instruments. D’altra banda, per completar l’EP presenten el tema “Desobedients”, fet junt a Ainz per al programa de debat La Tuerka.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<