Cançons:
 1. Tornarem a caure 5.32
 2. No sé odiar però vull 3.58
 3. No és un adéu 3:55
 4. Desprotegits 3:46
 5. Seguirem 5:19
 6. Teories contràries 4:37
 7. Dolç salat 5:51
 8. La tinença 5:15
 9. Vertigen 3:48
 10. Pell amb pell 8:27
 11. Immortal 4:57
 12. Dies que vindran 4:19

Andreu Valor – Malgrat la pluja

Band :
Títol : Malgrat la pluja
Data de llançament : 1 d'octubre de 2013
Referència : MDM067CD
Format : CD

D’ ANDREU VALOR

Malgrat la pluja és el tercer treball del cantautor contestà Andreu Valor.
Com en tots els seus treballs, la constància reflexiva i l’aposta per valors com la dignitat i la igualtat fan que de nou la temàtica social siga el punt de partida de cada història.
Acompanyat en aquest trajecte de la mà d’Eduardo “Tata” Bates, guitarrista amb qui ha crescut des dels seus inicis en solitari, aquest nou disc s’ha treballat al 50% amb ell. Els arranjaments i la producció han sigut treballats per tots dos. La urgent producció d’aquest nou disc ve guiada per la marxa d’Eduardo Bates a la seua terra natal, l’Argentina. És per això que tots dos van decidir en el seu moment fer un disc de comiat on poder expressar el que han aprés en tot aquest temps junts. Un disc, on la novetat és el so. Un compendi de guitarres acústiques barrejades amb la dolçor de les cordes i la força de les guitarres elèctriques. La idea és dinamitzar amb els sentiments, des de la tendresa a la indignació, amb la intenció de contagiar aquests sentiments que aquest moment han colpit l’autor. Malgrat la pluja… seguirem!

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<