Cançons:
  1. Crec en la meva gent 3:21
  2. Rutines 3:40
  3. Venen i se'n van 4:48
  4. Pel camí més tort 4:53
  5. Veo 3:23
  6. A les fosques 4:33
  7. Revisió de la faula de Polifem 5:22
  8. Magnètica 03:27
  9. Tue Mouches 04:31
  10. M'has ensenyat 03:51

Agraviats – Torn de paraula

Band :
Títol : Torn de paraula
Data de llançament : 1 de juny de 2012
Referència : MDM044CD
Format : CD

D’ AGRAVIATS

Quinze anys de recorregut, tres discos a l’esquena, i una formació que no para de créixer, ells són Agraviats, el grup que va nàixer a la comarca de la Plana fruit de les inquietuds socials i influències musicals afins que compartien dos amics. A dies d’ara ens presenten Torn de Paraula, disc amb el qual es reafirmen com un dels grups amb més potencial al País Valencià.
Torn de Paraula és el títol del quart treball discogràfic d’Agraviats, sense dubte el treball més madur de la banda. El grup aposta per una base completa i sense por, llançant-se a emprar nous ritmes i melodies. Funk, Swing, Soul, Reggae, Ska, Hip-Hop i ritmes llatins, tots ells tenen cabuda en les 10 cançons que formen aquest àlbum. Música amb un apartat instrumental impecable, dos veus que es fundeixen amb els ritmes, lletres amb un clar caràcter reivindicatiu, crític i combatiu. Açò és Torn de Paraula.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<