Cançons:
  1. Petites ombres - 5:00
  2. El iaio deixà de fumar - 5:01
  3. Sigues la primavera - 4:40
  4. Roba estesa - 3:28
  5. Tothom dorm - 3:27
  6. Deixa'm entrar - 5:09
  7. Balada de Joan Mateix - 3:47
  8. Només és vent - 3:30
  9. Apèndix - 4:25

Abraham Rivas – Cançons de la roba estesa

Band :
Títol : Cançons de la roba estesa
Data de llançament : 25 d'abril de 2017
Referència : MDM124CD
Format : CD

D’ ABRAHAM RIVAS

Cançons de la roba estesa és un diàleg intern sobre qui som i qui volem ser, i sobre com explicar tot això als qui estimem; un exercici de sinceritat urgent, amb la paternitat al fons.

Tots coneixem el sentit de l’expressió “haver-hi roba estesa” (quan hi ha algú present davant del qual no convé parlar d’alguna cosa). Però, ací, Abraham Rivas subverteix les paraules amb la intenció de no amagar res; de ser una mica dur i una mica dolç alhora, car ni vivim en un món perfecte ni tenim raons per a desistir completament de l’esperança. Amb aquesta premissa, les cançons del disc tracten aspectes com ara la por, la culpa, els sentiments de derrota o el perill de l’autocomplaença, però també la necessitat de conservar el millor de nosaltres mateixos, encarar el futur amb confiança, descobrir que els altres són la nostra veritable casa i, sobretot, estimar; continuar estimant sempre, malgrat que ens calga trobar noves formes de fer-ho i d’expressar-ho.

El so de l’àlbum és fruit del treball de Tony García, tècnic de gravació, mescla i masterització, i coproductor amb Josep Pérez (Ona Nua). Aquest últim també ha contribuït amb bateries, percussions, guitarres elèctriques i veus. Jorge Molina (Seguridad Social, Reina Roja) ha gravat el baix.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<