Ja s’acosten els Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià, que enguay celebren la vuitena edició i comptaran amb quatre grups Mésdemil entre els nominats!!!

Portada_300x300_RGBportada 300portada TardorATUPA

-Lluís Vicent en la categoria Millor disc de cançó per “El dia de després” i en la categoria de Millor lletra pel tema “En la corda fluixa“.

– Tardor en la categoria Millor disc de rock per l’àlbum “Revolució de l’estat latent“.

– Pepet i marieta en la categoria de Millor disc de pop pel seu treball “Lo món d’un mos“.

– Atupa en la categoria de Millor disc d’electrònica i hip hop per “Quatribarrap“.

En l’edició d’enguany, el jurat l’han conformat: Xavier Aliaga (El País), periodista i escriptor; Vicent Xavier Contrí (Saó, Levante-EMV), periodista i crític musical; Eduard Guillot (La Cartelera, Levante-EMV), periodista i crític musical; Juanma Játiva (El País), periodista i crític musical; Quim Vilarnau (l’Enderrock), periodista i crític musical; Carla González, periodista i investigadora; i Josep Vicent Frechina (secretari del jurat), crític musical i autor del llibre fonamental “La cançó en valencià”.

A més dels premis a la música, al disseny i al vídeoclip que lliuren els jurats corresponents, el Col•lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià ha lliurat el Premi Ovidi a l’aportació artística a la música en valencià a Maria del Carme Girau i el Premi al suport a la música en valencià a la periodista radiofònica, Amàlia Garrigós.

Aquesta festa de la música en valencià i cerimònia d’entrega dels premis tindrà lloc el dia 27 de juny, a les 22.30 hores, a la sala de la Societat Coral El Micalet de la ciutat de València.

Ens veiem allà!!!

0