Komfusió publica a Verkami el projecte: Retrobem els orígens.

Retrobem els orígens és el títol del seu primer disc, el CD constarà de 11 cançons entre las quals podrem trobar versions de Raimon, Lluis Llach, Ovidi Montllor i San Gatxo, totes elles al mes pur estil de Komfusió, és a dir, a ritme de ska, rock, reggae, funk i música llatina. Un disc que va a donar molt que parlar i del qual ja podeu ser partíceps donant suport a aquest projecte.

Verkami es una plataforma de crowdfunding que funciona de la següent manera: el grup puja el seu projecte i disposa de 40 dies per aconseguir els diners demanats, i son els seus seguidors qui ajuden a fer el projecte realitat gracies a xicotetes aportacions que posteriorment seran recompensades.

Podeu col·laborar en el projecte convertint-vos en mecenes i aportant una quantitat de diners que oscil·la entre 5€ i 400€, aportacions per les quals després  se vos concedirà una serie de recompenses com ( CD signat, samarretes, concert en exclusiva, etc…) i un etern agraïment per la vostra ajuda. Amb els diners demanats Komfusió es farà càrrec de les despeses de: Gravació de les cançons en un estudi professional, mescla del disc, masterització, edició de 1000 copies del disc, i recompenses i despeses d’enviament.

http://www.verkami.com/projects/1031-retrobem-els-origens-primer-disc-de-komfusio

0