Hui es presenta a Barcelona  Dones i dons i per als més impacients, les revistes digitals EDR (Grup Enderrock) i Tresdeu, han presentat aquesta setmana dues cançons en primícia: “Tornarem” i “Roselles“, respectivament.

RGB básicoDones i dons és el primer treball discogràfic del tàndem format per Tomàs de los Santos + Borja Penalba. Al CD hi trobem un conjunt de 13 cançons, 9 pròpies i 4 poemes del poeta Vicent Andrés Estellés que narren històries de dona en singular i de qualitats humanes col·lectives que, sent molt importants i femenines, han estat arraconades per a donar centralitat a altres més accessòries i, fins i tot, prescindibles. La lletra i la música de la majoria de les cançons són obra de Tomàs, i els arranjaments i les propostes musicals de Borja. En aquest àlbum tan complementari podem escoltar temes cantats per un o un altre. Aquestes veus càlides, cadascuna a la seua manera, són solament un element més d’un treball que trasllueix un fort compromís ideològic acollit per un clima íntim que aconsegueix emocionar.

El concert de presentació tindrà lloc aquesta nit al festival de cançó Barnasants  al Harlem Jazz Club de Barcelona a les 19:45h. Entrada: 10€.

Si esteu aprop, no dubteu en acostar-vos i gaudir del fantàstic duet Tomàs+Borja. Dones i dons és poesia i música conjuntada amb un gust exquisit!!

 

 

0