El dia 20 de gener, Gener presenta Oh, germanes! a La Rambleta. Les darreres setmanes hem vist com les llistes de millors discos de 2016 es feien ressò del segon treball de la banda valenciana, moltes d’elles calificant-lo de millor disc valencià de l’any.

Gener sols té dos anys de vida com a grup, però Oh,germanes! destila una maduresa envejable. N’hi ha prou amb dir que són un dels millors grups que hi ha ara mateix al nostre país” (Rafa Cervera).

Gener ha aconseguit un disc gloriós, on el límit és el cel”
(Eduardo Guillot, Rockdelux).

“No tenim més remei que traure’ns el barret davant la jubilosa demostració de poderio que emana d’aquestes onze cançons” (Carlos Pérez de Ziriza, Efe Eme).

Si a El temps del llop (Mésdemil, 2014) la banda del riu sec jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en aquest nou treballCarles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo fan un salt qualitatiu, creixen junts i reinventen el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seues armonies vocals… tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop.

L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda.

Per al concert de presentació comptarem per primera vegada amb la participació de Las Reinas Magas, que han estat les encarregades de gravar els cors del disc.

Entrades anticipades 8€. Taquilla 10€. Entrada + CD 15€. No vos encanteu, que anem camí de penjar el cartell de “Sold out”!

0