Revisat és el nou treball de Joanes i la colla de Pantaix. Un disc actual, fresc, acurat i positiu. El disc conté 13 cançons, 6 de discos anteriors, que han estat “revisades”, i 7 més d’inèdites. Totes, però, elaborades i presentades en format acústic, tot i que en alguns passatges no han pogut resistir-se a electrificar part dels temes. La veu peculiar de l’Eduard Joanes (cantant i líder dels mítics Pantaix) recorre tot el disc.

Entre les cançons ja conegudes trobem el clàssic “La Cassalla”, que no necessita presentacions. Pel que fa a les cançons noves,  Joanes i la Colla de Pantaix continuen en la seua línia compromesa, fent palesos els moments que estem vivint, però amb sempre un to positiu i optimista.

Actualment,Joanes i la Colla de Pantaix són Eduard Joanes (guitarres elèctriques, acústiques i veus), Josep Maravilla (guitarres elèctriques, acústiques, espanyola, guitarró i baix), Carlos Llidó (bateria i percussió). I han comptat amb la col·laboració de Carraixet (cors  i veus). El disc ha estat enregistrat als estudis La Cassona (La Ribera) amb Josep Maravilla de tècnic i de productor.

Les presentacions oficials del CD tindran lloc aquest dissabte dia 3 d’octubre a la Casa Cantonera  (Algemesí) i el 8 d’octubre a partir de les 20h a lEspai Octubre Concerts (C/Sant Ferran, 12, València). Entrades anticipades 5€ disponibles ací. Taquilla 7€.

0