El grup La Peluquera està format per 4 músics de València amb dilatada experiència als circuits musicals. La PeluqueraProcedents de bandes com Skaparapid, FAdoBlues, Las Damas y la orquesta invisible, Madamme Monique, Kruchenco o  Ali Farnat, entre altres, ara s’han embarcat en un projecte musical diferent, adaptat al panorama cultural valencià actual, allunyat de les institucions i enfocat a peu de carrer, adaptable a qualsevol format escènic i basat en el contacte proper amb el públic.

A principis de 2013, presenten aquesta idea musical al món, amb la intenció de compartir bones experiències i bones vibracions. La Peluquera és un projecte amb influències que van des de Mano Negra a Imelda May, passant del soul al reggae, o del swing al rock’n’roll. Swing de raval, boler anticaspa, xampú balcànic, folk amb gomina, copla amb extensions, pop urbano replegat, punk suavitzant, balada amb puntes, cançó miliciana amb serrell, rock destenyit, cant secador, ranxera de ratlla enmig, himne canalla amb espuma, gènere “chico” (y xica), neocuplé de saló moldejat i rumors de mercadet.

Ara que le grup ha cumplit dos anys i mig, amb el suport impagable d’Antonio J. Iglesias y Jorge Lorán, presenten el seu primer disc d’estudi, Km-0, gravat als estudis Pares o Nones de Mislata. Un caramelet musical de 4 temes propis i una versió dels Pixies. El Km. 0 simbolitza el punt de partida en una carretera plena de vibrantes moments, cap a un viatge que volen que siga molt llarg i anímicament profitós. Com ells mateixos diuen: “el que ens mou i anima a seguir tocant en tots aquestos llocs amics als que estem desitjant anar o tornar, és tindre la sensació que La Peluquera va fent família i que eixa família és cada cop més gran”.

La presentació del CD tindrà lloc el 30 de gener a les 20h al Tulsa Café de Benimaclet, dins els Aperitivers de la revista Verlanga. Entrada 4€, amb cervesa o refresc.

30 gener La Peluquera

0