Enderrocks2ENDERROCKS presenta el seu tercer disc, Causa i efecte, que reuneix el millor dels dos anteriors àlbums i confirma la maduresa compositiva aconseguida pel grup valencià. Dotze temes plens de força que es defineixen com una mescla de rock i del metall de sempre amb tints melòdics, però amb un distintiu propi que caracteritza a la banda riberenca.

Causa i efecte és el fruit del treball compositiu dels últims anys, període en el qual la banda ha alternat alguns concerts amb la creació de nous temes. El nou àlbum descarrega un so potent i madur, alhora que resumeix en les seues lletres molts dels problemes existents a la societat actual, sense oblidar les clàssiques cançons de temàtica amorosa. Una gran producció i un disseny senzill, que destaca per la seua elegància, fan d’aquest disc, gravat als estudis Electric Ladyland de Bonrepòs i Mirambell (València), una joia dins del seu estil. Al disc podem trobar totes les característiques del heavy rock melòdic en dosis perfectament racionades: riffs contundents, encertades melodies vocals i a dues guitarres, canvis de ritme, solos, velocitat, i fins i tot una preciosa balada a piano. I, com un afegit més, el grup torna a sorprendre amb les col·laboracions dels cantants Josep Nadal (La Gossa Sorda), Javi Ivànyez (Mugroman) i el vocalista baríton Javier Landete.

Portada_300El heavy rock en valencià torna amb més ganes que mai i podreu escoltar la seua força en directe a la presentació de   Causa i efecte el dia 3 de setembre a les 23:30h a Sueca, a les pistes de patinatge del carrer Polinyà. Enderrocks estaran compartint escenari amb Vertigen i Assekes.

Ens veiem allà!!

1

One thought on “Presentació de "Causa i Efecte", nou disc d'Enderrocks!!

  1. helios 6 anys ago

    Enorabona xics eu conseguit un gran somni el nou disc de enderrocks. enfi disfruteulo com tota la gent que el disfrutara … makines