Divendres passat, el Telenotícies Migdia  de Televisió de Catalunya anunciava que “Corre l’estiu” de Pepet i marieta és la cançó de la campanya d’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Avui, Els Matins de TV3 n’han presentat el videoclip.

“Corre l’estiu” és una composició de Josep Bordes interpretada per la formació valencianocatalana coneguda per èxits com “Me moles” o “La Pelu“. La interpreten Xavi Riba a la guitarra, Camil Burato al trombó, Paco Albiol a la trompeta, Ignasi Palau al baix, Luis Manuel Villegas a la bateria i el mateix Bordes a la veu principal. S’ha enregistrat a cavall entre El Tercero Estudios i The Loom Attic Studio i la producció musical ha anat a càrrec de Carlos Manzanares, que també hi toca l’acordió.

El clip s’ha rodat entre Ulldecona i Poble Nou del Delta en indrets tan especials com les Oliveres Mil·lenàries, la Platja dels Eucaliptus o les Jornades Musicals de l’Ermita d’Ulldecona. L’han gestat Ramon Balagué i Satyavan Galiana de la productora Minifilms i ha comptat amb la col·laboració d’actors com David Bagés, Alma Alonso, Georgina Llauradó o Marc Homs, a més d’un gran nombre d’extres i figurants, entre els quals destaquen la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta o la batucada Esmuvi.

[youtube id=”fiGE8DdHWBg” align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

NOU SINGLE I NOU WEB

Coincidint amb l’estrena del clip, Pepet i marieta llencen un nou single, “Corre l’estiu – la cançó de l’estiu de TV3”, disponible tant en descàrrega gratuïta a la seua pàgina web –  www.pepetimarieta.com – com al Bandcamp de Mésdemil i als principals portals digitals com Spotify o iTunes. Val a dir que també avui estrenen nova pàgina web.

 

 

0