Pepet_i_marieta_bonaDesprés de tres anys de silenci discogràfic, Pepet i marieta  es reiventen amb Lo món d’un mos (Mésdemil, 2013) i es reafirmen com una de les bandes festives més autèntiques, originals i versàtils dels Països Catalans. 

Pepet i marieta tornen amb la coctelera a vessar de festa: un bon xorro de reggae-ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulletes de ranxera i pop. Tot ben agitat amb un discurs proper, descarat i crític, que no entèn d’utopies i crida a la revolta social. El resultat és un cóctel fresc, directe i combatiu per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella.

portada 300A Lo món d’un mos, Pepet i marieta canten a la vida i l’amor, a la infantesa i els seus drets, a les arrels i l’afany per retrobar-les, a la valentia i la força de la unió, en breu, a la pèrdua de la por als impossibles, perquè els temps estan canviant i junts ho podem tot.

Lo món d’un mos s’ha enregistrat entre els Estudis la Catacumba de Barcelona i El Tercero Estudios de Benicarló de la mà del productor musical Miguel Pino i compta amb col·laboradors de luxe com Adrià Salas de la Pegatina, Joan Garriga de la Troba Kung-Fú, Pep Gimeno “Botifarra” o Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, entre d’altres.

A viure la vida” és el single de “Lo món d’un mos”. L’acompanya un making off de l’enregistrament del disc així com d’imatges dels alumes de l’Institut Josep Comas i Solà, lloc de treball de Pepet i font d’inspiració de la cançó.

Pepet i marieta presenten el seu disc a:

Barcelona
9 de maig – Sala Music Hall – 21.00h

Rambla de Catalunya, 2 Metro Catalunya L1 o L3
Anticipada 6€ / Taquilla 8€

Tarragona
14 de maig – Sala Zero – 22.30

Carrer Sant Magí, 12
Anticipada 5€ / Taquilla 6€

València
28  ó 29 de juny

Festa 5é Aniversari de Mésdemil
Lloc per confirmar

0