Com anunciàvem fa poc, Pellikana ha tornat a entrar a estudi amb nou cantant però amb la mateixa energia de sempre. Al nou EP, els seus seguidors podran gaudir de la música festiva i alegre que caracteritza a la formació, però amb un toc nou i ben fresc aportat pel nou frontleader, Manel Espinosa.

El grup ja ha presentat dues de les tres cançons que formaran aquest EP, en forma de vídeo, “Viure i “Balla. El tercer arribarà el 20 de juny.

La portada de l’EP és de Nacho Sánchez. El grup assenyala que “la portada, així com la música que compon aquest EP, són una reflexió del significat que té per a nosaltres la vida. El moment en què descobreixes el sentit més emocional de la paraula VIURE, desvinculat d’allò material, quan una persona connecta amb la seua pròpia energia i és capaç de transmetre-la al seu voltant. A la il·lustració podeu veure la figura d’una persona en posició d’èxtasi. Rere aquesta apareix la seua aura i un mandala en forma de toroide que ix del seu cap. Segons la teoria dels txakres, l’últim txakra (nus energètic) és el del cap. Desbloquejant-lo es pot arribar a la il•luminació i és amb aquesta forma amb la qual es transmet l’energia del nostre cos”.

Pellikana presentarà Viure’t en directe divendres 9 de juny a la sala Marea Rock d’Alacant amb El tio la Careta. Entrades anticipades 6€ notikumi/taquilla 8€.

 

0