Hui acaba 2015 i comença un nou any que per a Mésdemil pinta molt bé!

12377924_1503406029963546_8811001489024480310_oFa uns dies vos presentàvem al nou equip detreball, amb les incorporacions d’Alexandre Martínez (comunicació) i Irene Chilet (disseny i video).

Ara, per acomiadar l’any, vos avancem alguns dels discos que veuran la llum els dos primers trimestres de 2016:

Mireia Vives i Borja Penalba faran no un, sino dos discos. El primer per a febrer i el segon per a primavera.

Novembre Elèctric i Hèctor Serra presentaran Tremole, un disc on poesia i música es combinen de manera perfecta.

Herba Negra s’estan fent de rogar, però podem assegurar-vos que per a primavera el disc estarà ja fora del forn. Es titularà El renàixer d’abril.

L’Home Brut acaben de llançar un Verkami per finançar el que serà el seu primer disc, Cants de Balena. La presentació serà el dia 3 de març a la Sala Matisse, acompanyats d’Assekes.

Xaluq presentarà el seu primer treball, Empelt, el dia 28 de febrer al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona i a València i Gandia durant el mes de març.

Tomàs de los Santos entrarà a estudi en breu, i podreu gaudir del seu nou treball abans d’estiu.

Ona Nua, el polifacètic músic d’Alzira, es troba en ple procès de gravació del que serà el seu primer disc en solitari. Un disc que estem segurs donarà molt que parlar.

Pellikana estan remantant el que serà el seu 4rt treball discogràfic, que durà per títol Moltes llums i eixirà a finals de gener.

Deliri  es troba en l’etapa de mescla i masterització de Vius per contar-ho, el seu primer disc, del qual van presentar un avançament en forma de videoclip l’estiu passat i en breu podreu saber-ne més!

Lilit i Dionís acaben d’entrar a estudi per gravar el que serà el seu segon disc a Mésdemil. La presentació, serà al mes d’abril.

Sva-ters ara mateix estan a l’estudi i el disc esperem que estiga ben aviat. Anirem informant!

X-Fanekaes estan preparant un nou disc amb temes propis. Entraran a estudi al mes de gener.

El Trineu Tanoka tenen previst també gravar un nou CD, però no sabem res de res sobre el projecte. A cal ferrer, ganivet de fusta! 😉

Gener  també ens ha anunciat que traurà nou disc a l’octubre. De moment, però, haurem d’esperar per saber-ne el títol i altres detalls. Estigueu ben atents!

 

De moment, aquestes són les novetats de les quals tenim notícia. Sembla que ens espera un molt bon any 2016, amb molta bona música! Esperem que seguiu amb nosaltres!

 

 

 

 

 

0