Enguany el País Valencià més present que mai a la Fira B! en forma de concert. Els valencians Novembre Elèctric i L’Emperador hi presentaran els seus darrers treballs discogràfics.

NOVEMBRE ELÈCTRIC va sorprendre tothom l’any 2014 quan, amb el seu primer treball, Intacte (Mésdemil, 2014), van ser guardonats amb el Premi Ovidi a Millor disc de Pop. L’any el grup 2016 tornava a la càrrega amb un projecte intimista fet conjuntament amb el poeta Hèctor Serra. Aquest segon LP, Tremole (Mésdemil, 2016) musicava peces del jove escriptor valencià.

Novembre elèctric és el projecte musical de Yeray Calvo (veu, guitarra, teclats), Rodrigo Domínguez (baix), Sergio León (bateria) i Jesus Avello (guitarra). El grup presentarà els seus dos discos dins el marc de la Fira B! L’actuació tindrà lloc el dia 23 a les 21h  l’escenari Ses Voltes.

                                                             .        

L’EMPERADOR és un grup de nova creació que l’any 2016 sorprenia amb l’edició de dos EP, Vuit Vuitmils i Alpinistes, que donarien lloc a un LP titulat Manual d’instruccions per escalar una muntanya. Els joves de L’Emperador, amb menys d’un any de vida, ja han treballat amb el reputat productor Paco Loco, amb Carlos Ortigosa de Music Rooms, i en 2017 han sigut semifinalistes al concurs de Radio 3 Proyecto Demo 2017 i també al Sona la Dipu, i s’han classificat finalistes del Sona 9 d’Enderrock (la final tindrà lloc al Mercat de Música Viva de Vic aquest dissabte dia 16).

L’Emperador són Antonio Requena (guitarra i veu), Victor Vila (bateria), Carles Arnau (baix) i Rafa Vicente (guitarres). La banda presentarà el seu últim treball el dia 21 a les 19h a l’escenari Ses Voltes de la Fira B!. 

                         .               .             

Si esteu per Palma, no ho dubteu i acosteu-vos a vore’ls!!!

0