La Ranamanca és un grup de rumba-fusió que va nàixer a Castelló de la Plana en 2010. Al llarg de tot aquest temps, s’ha anat consolidant i el projecte ha guanyat pes i reconeixement al llarg de les nostres terres. Prova d’això ha sigut la seua presència en festivals, com ara l’Aplec dels Ports o el TroVAM!, a més de compartir escenari amb grups de renom com La Raíz, La Troba Kung-Fu, La Gossa Sorda o Pepet i marieta, entre d’altres.

El seu nou EP, Cuéntame más, veurà la llum a finals del mes de febrer. Per anar obrint boca, el grup ha presentat en exclusiva a la Revista Tresdeu, el seu nou videoclip, fet sobre  el tema “Cariño A Ratos lo Avisaste” i rodat a l’antic Convent dels Carmels (Castelló), sota la direcció d’Ana Beltrán (WANNAfilmmakers), amb l’ajuda de Wally Sanz, Roberto Salido i Agustin Olivares. El disseny de vestuari és de Lucía Nos. El videoclip mostra al grup actuant, i al mateix temps desenvolupa una acció on participa Adriana Sanz d’actriu, juntament a la resta del grup. El video inclou, a més, la possibiltat de veure les tomes falses del rodatge.

A principis de mes, la Revista EDR ja va presentar el primer avançament del disc, amb el tema “Lluna“, on compten amb la col·laboració de Mireia Vives (Rapsodes).

Cuéntame más de La Ranamanca estarà disponible en descàrrega gratuïta a Bandcamp divendres 20 de febrer a partir de les 12:30h. La presentació en directe del disc serà el 27 febrer a la  Sala Gossip de Vila-real.

Vos deixem amb el videoclip. Esperem que vos agrade!

0