Divendres 27 de gener, Radio 3 estrenava el videoclip de “Qui t’estima”, cançó inclosa al nou disc de Gener,  Oh, germanes! (Mésdemil, 2016).

Dirigit per Antoni Sendra Aka Podenco (director també, entre d’altres, del video de Green Day “Revolution Radio”) i Carlos Aparicio, el videoclip que ara presenten té una força visual i simbòlica molt treballada.  “Ens vam inspirar en el mite d’Artemisa per construir una figura protagonista femenina potent. Per tal d’aconseguir un contrast entre els seus orígens, arrelats a la terra i a la natura, i el seu present desprovist de poder, vam construir un univers impersonal i fred, ple de blocs d’asfalt que més tard vam intervindre en postproducció per ampliar eixa sensació de fantasia i desolació. Una ciutat que és al mateix temps una trampa que la nostra Artemisa moderna ha de superar per trobar-se amb les seues arrels”, asseguren els directors.

 Els ballarins són Roseta Plasencia i Sebastian Rowinsky. Vestuari a càrrec de Violeta Chiner, Dolo Chanzà i Roseta Plasencia. Art de Dolo Chanzà. Maquillatge d’Alba Colours. Producció de Tubal Perales, Ferran Toledo, Laure Núñez i Carles Chiner.

Ací teniu el vídeoclip, poseu el volum a tope i gaudiu-lo!!

0