Caminos Mojados” es el nou videoclip dels vinarosencs ComalcOOL. La cançó forma part del seu últim treball, Super Extra Plus (Mésdemil, 2013) i és el tercer videoclip de l’àlbum.

Per al rodatge, han comptat de nou amb Víctor Seguí, qui ja havia fet el clip de “Mundo Sideral” de l’àlbum ¿Para qué correr?. Els interiors han estat rodats en el conegut restaurant Casa Pocho de Vinaròs, i els exteriors en Les Cases del Riu i La Sènia, enmig d’un paratge colpidor que serveix de teló de fons per contar una bella i tràgica història d’amor. Miguel Angel Pedrosa (Llantias) que, a més de ser el compositor i intèrpret, n’és el guionista i editor del videoclip, ha volgut plasmar una història quasi cinematogràfica.

Els efectes i l’etalonatge han estat a càrrec de Danielson Da Rosa (Na Boka Noti), que ja va treballar amb el grup al videoclip “Polvo de Tejas. Hem de destacar la gran aportació artística del joves actors  Ainara Rolíndez i Ignacio Nebot, estudiants a les escoles de teatre de Benicarló i Vinaròs.

L’anècdota del videoclip va ser el misteri i nerviosisme. En una de les escenes, el set de rodatge simulava un homicidi i la seua investigació al lloc dels fets, la qual cosa va fer que molta gent que passava per allà aprop, pensara que realment havia passat alguna cosa. I del no res, al final, hi havia més de 15 persones preguntant-se què havia passat.

Esperam sincerament que la cançó vos arribe, tant per la música i lletra com per la història contada en aquest videoclip. Gaudiu-lo!

0