El passat mes d’agost, Andreu Valor ens presentava el seu nou videoclip, “El Progrés, una cançó del seu últim disc A l’Ombra de l’Obscuritat.
Un any després de la presentació del seu últim disc, el cantautor de Cocentaina ja està preparant un tercer treball, Malgrat la Pluja, amb un recull de temes més madurs i una posta sonora discrepant als dos treballs anteriors. No obstant, abans d’acabar el cicle de presentació del segon disc, Valor va pensar en la possibilitat de fer un concert-rodatge de videoclip en un lloc atípic i peculiar, i van pensar que seria especial que eixe lloc fóra el terrat del castell de Cocentaina, el poble d’Andreu. Hi havia una cançó peculiar “El Progrés”, que parla dels inicis, dels llocs on l’autor ha crescut i dóna les gràcies a companys, gent i pobles que en aquest inici de camí en solitari han afavorit la realització d’una il·lusió.
Així, amb la positiva resposta de la gent, el passat 19 de juliol tingué lloc un concert-rodatge, davant  unes 50 persones. L’experiència i les sensacions les podeu vore ja al videoclip!

[youtube id=”yyhVrg5avxk” align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

El videoclip de “El progrés” va estar gravat els dies 18 i 19 de juliol per Túbal Perales (Mésdemil) a Cocentaina (El Comtat).

0