Logo Repúblika Ska (fons transparent per impressió)

és una banda de les terres de ponent que sap fer de l’ska tot un signe d’identitat musical. Amb més de cinc anys rodant per tots els racons de Catalunya, un disc a l’esquena i molta festa darrere, es disposen a treure el seu segon treball discogràfic: Resistirem.republika-ska-vertical-ok

Aquest segon disc ens presenta un grup madur, amb les idees ben clares.Una mescla explosiva de reivindicació i una bona dosi de festa, que és el que els caracteritza. Un crit a la resitència, tant personal com social, que porta com a missatge la defensa dels nostres drets i la nostra cultura.

En directe, als joves de Repúblika Ska se’ls queda petit l’escenari. Els deu membres de la banda s’encarreguen de donar el màxim del seu potencial en una hora i mitja de música, fent servir la festa com a element principal del seu show. Tot això, sense oblidar el seu vessant reivindicatiu i cultural.

RS-portada-155x155La gira de presentació del disc comença la setmana vinent i els durà, entre d’altres, el 25 d’abril a la Univeristat de Vic, el 27 d’abril a la sala La Nota de Tàrrega, el 2 de maig sala l’Absenta de Reus, el 9 de maig Agrònoms de ferro (festa major de la Facultat d’agrònoms de Lleida), el 18 de maig a la festa major alternativa de Sant Boi de Llobregat, el 23 de maig a la sala la Resistència de l’Hospitalet de Llobregat el 8 de juny a Llorenç del Penedès i el 29 de juny a la FM Rasquera.

Estigueu atents a les noves dates!! Us esperem!!

0