Pepet_i_marieta_bonaDesprés de tres anys de silenci discogràfic, Pepet i Marieta tornen a la palestra amb el disc més festiu i compromès de la seva carrera: “Lo món d’un mos”. Enregistrat als estudis La Catacumba de Barcelona, ha comptat amb la producció de Miguel Pino i un bon reguitzell de col·laboradors de primera línia, com ara Pep Gimeno “Botifarra”, Sílvia Ampolla, Yacine Belahcene o Joan Garrig, i serà editat per Mésdemil.

Es tracta d’un projecte autoproduït i per això la formació de les Terres de l’Ebre ha iniciat un Verkami que han anomenat 1€ TOUR i que permetrà a tots els mecenes l’entrada als 5 concerts de presentació per només 1€. Els concerts tindran lloc a Lleida el 30 de març, a Barcelona el 9 de maig, a Tarragona el 16 de maig, a les Jornades Musicals de l’Ermita d’Ulldecona el 9 de juny i a València (data encara per determinar). A més de les entrades a 1€, la banda ofereix diverses compensacions que van des de la mera menció als agraïments del disc a un concert acústic amb striptease inclòs passant per CDs signats, samarretes o roba interior amb el logotip del grup.  El Verkami estarà en marxa fins al 20 d’abril, afanyeu-vos a fer la vostra aportació!! 

logo_de_Pepet_i_marieta

L’1€ TOUR serà el tret de sortida d’una gira que els portarà per tots els Països Catalans i cites tan destacades com el Feslloch, l’Aplec dels Ports o el FestiCat.

El llançament mundial de “Lo món d’un mos”, el nou disc de Pepet i Marieta,  està programat per al 15 d’abril.

A que teniu ganes d’escoltar el disc?  Ja falta no res!!

0