Després de garebé sis anys de silènci discogràfic, els madrilenys Desechos tornen a la càrrega amb  Miedo a estar vivo (Mésdemil, 2016), un LP composat de 10 cançons i un bonus-track sols disponible a la versión físic del disc.

miniatura jewell desechosSeguint en la línia dels seus anteriors treballs, les cançons reflexen les inquietuds socials de la banda. Sota estils tan diferents com el reggae, el rock, el pop, el psychobilly o el funk,  Desechos aborda temes com els desnonaments, l’abús de poder, la desigualtat social, la identitat de gènere o la marginalitat. Un reflexe de la vida dels barris  de la seua gente, de lluita quotidiana, de superació i optimisme. De no claudicar.

El disc compta amb les col·laboracions estel·lars de Tonino Carotone, Javier Colina, així com la d’algunos dels components de la banda precursora de Desechos: Hechos Contra el Decoro. En la cançó “Es la ley” s’escolten els teclats d’Eva Reina, el baix d’Andrés Belmonte, la trompeta d’Angelo Mancini i la bateria de Ramiro Quai.

La presentació de Miedo a estar vivo, serà dijous 14 d’abril a la Sala Penélope (Madrid), amb La Gran Orquesta Republicana. Entrades anticipades 12€ / Taquilla 15€.

0