portada 300El nou disc d’El Trineu Tanoka, Microones, reflexa el que és l’essència del grup a dia d’avuí: rock intens i contundent i al mateix temps ple de melodies infeccioses que no et podràs treure del cap. Aquest segon treball del power-trio del Camp del Túria conté 12 cançons directes i d’impacte immediat. Totes tenen clara vocació de “single”, amb un ventall estilístic força ampli (indie rock, noise pop, lo-fi…), però al mateix temps conformen un àlbum amb identitat pròpia que funciona com a un tot cohesionat. Microones” té actitud, bellesa, cor i innocència a parts iguals. Podríem dir que és un disc que vol fer arribar el rock menys convencional a tot tipus de públic.

trineu verticalLa música d’El Trineu Tanoka segueix l’ona de bandes més actuals com ara No Age, Placebo o Deerhunter però sense perdre de vista clàssics moderns com els mateixos Pixies o The flaming lips. Una proposta innovadora dins de l’escena de la música en valencià, escena que cada dia va guanyant en varietat i en qualitat.

Si vols gaudir d’una experiència vertaderament alliberadora, posa el nou CD d’aquests paios al reproductor del teu cotxe al màxim volum i deixa’t dur cap a l’estat d’eufòria intermitent, com diu la lletra d’una de les cançons.
I si vols viure aquesta emoció en directe, acosta’t a algun dels 7 concerts de la gira de presentació, que comença aquesta nit a les 20h a l’Ateneu de Llíria (Casa de la joventut):gira_vertical

1

One thought on “Microones, el nou disc d'El Trineu Tanoka, ja ha eixit del forn!!

  1. Mésdemil 5 anys ago

    ¡Muchas gracias! Si necesitas cualquier cosa, ya sabes dónde estamos! 😉