El proper cap de setmana Benlloch tornarà a acollir el festival de referència de la música en valencià: el Feslloch. Durant tres dies, diferents espais del poble serviran de plataforma de difusió de les novetats discogràfiques més destacades del darrer any. I com no, Mésdemil també estarem presents!

Divendres a les 21:30h Gener pujarà a l’escenari Ovidi per oferir als assistents un tast del seu nou disc, Oh, germanes! (Mésdemil, 2016). Els de Quart de Poblet portaran el seu pop psicodèlic i feminista, que de ben segur farà moure l’esquelet a tots els assistents.

Ala 1:30h serà el torn de Candela Roots. El públic podrà gaudir d’un reggae autèntic, potent, brillant. Un reggae roots que els ha dut a ser EL grup de reggae valencià, així, amb majúscules. Les xiques de Candela Roots no decebran al públic i Benlloch s’impregnarà de l’esperit més jamaicà amb les cançons d’ Humanité (Mésdemil, 2017), el seu primer LP.

Dissabte serà el torn de Tomàs de los Santos, que actuarà a les 19:15h a l’Auditori acompanyat de Pau Romero, guitarrista i productor del seu segon disc Segona mà (Mésdemil, 2016). Cançó d’autor intimista i combativa.

Finalment, serà el torn de Mireia Vives & Borja Penalba: el grup. Sí, heu llegit bé: el grup. Acompanyats de tota la banda, mostaran al públic el que són capaços de fer. Les cançons del seu segon disc, Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017) prendran més vida que mai. El duet s’expandeix amb Berta Iñíguez als cors, Iol Cases a la bateria, Sergi Carós al baix i Oest de Franc a la guitarra. Acosteu-vos a l’escenari Ovidi a les 21:45h i deixeu-vos sorprendre!

Nosaltres ja estem ansiosos que arribe dijous! Ens veiem a Benlloch!!

 

 

0