Mésdemil com sempre a la última en qüestions de ferramentes a la xarxa, s’ha fet el primer col.laborador oficial de Verkami la plataformes de crowdfunding i micro-mecenatge mes important de l’estat.

El crowdfunding és una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals i en la qual el seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

Mésdemil  recolza aquestes iniciatives les quals ajuden als artistes a poder aconseguir el seu proposit i fer realitat els seus projectes mes ambiciosos. Per tal no a soles col.laborarem amb Verkami recolzant projectes que trobem interessants, sino que també ajudarem als nostres grups per a aconseguir el necessari per a dur endavant els seus projectes.

A dia de hui, son dos els projectes els que hem apadrinat: “Revolutum” el nou disc de Xavier Morant i Abraham Rivas, i el llibre-CD “I si els meus crits s’ofegaren… ” de Raimon Ribera.  CDs que editarem si s’ aconsegueix el finançament necessari per a fer-lo, per això demanem la vostra ajuda, i vos agrairem la vostra col.laboració.

 Xavier Morant i Abraham Rives col.laboren de nou mà a mà després de presentar el disc “Posidònia” on ja varem gaudir del seu treball junts i ens presenten el seu nou projecte  Revolutum, un disc amb 13 cançons on podem trobar-nos estils com cançó d’autor, pop o rock, un àlbum que ja està disponible en versió digital i on han col.laborat Maribel Crespo , Nora Pastor, Oscar Briz, Virginia Segher i un altre grapat de artistes que han volgut acompanyar-los. El projecte consisteix en editar aquest disc i per això demanen l’ajuda als seus seguidors, convertint-se ara també en els seus mecenes.

Link projecte “Revolutum” de Xavier Morant  i Abraham Rivas – Verkami

Raimon Ribera es un jove poeta de 18 anys que complementa la seua vida d’estudiant amb una afició que va creixent al pas dels anys, la de convertir paraules, idees i somnis en versos. Raimon des de l’estiu de 2009 ha estat recopilant-ne els seus poemes i ara s’encamina a publicar el seu primer poemari: “I si els meus crits s’ofegaren…” un passeig de dos anys a través de quaranta-set poemes escrits en la soledat. El projecte consisteix en l’edició del poemari que inclou també un CD on els poemes prenen vida amb les veus dels cantautors Pau Alabajos i Hugo Mas, amb la col·laboració també de Mireia Vives (vocalista de Rapsodes) i Joan Solaz (Ender), qui han col·laborat de manera completament desinteressada.

Link projecte Raimon Ribera –  Verkami

0