El grup Komfusió segueix amb la  presentació de cançons del  seu primer disc “Retrobem els orígens”. En aqesta ocasió, i com cada setmana ens presenten dos tracks més: “Jo Vinc d’un Silenci” i “Llàgrimes”.

“Llàgrimes”, aquesta cançó ens parla de la realitat, d’una historia que es repeteix i per on tots passem alguna vegada, i es que tots pasem per moments on la foscor s’ensenyoreix de la nostra vida,  on la soledat, de nou, ens fa caure en un mar de llàgrimes.

“Jo vinc d’un Silenci”, una de les cançons mes emblemàtiques de Raimon, un himne que el grup ha portat a un estil mes actual, una nova cara d’aquesta melodia que ara s’accelera i ens fa ballar al so dels vents i també a ritme de rap. En aquesta tema trobem la col·laboració d’ Andreu, cantant del grup Rapsodes.

I es que com deia Raimon “Qui perd els orígens, perd la identitat”. Es aquesta la frase la qual dona el sentit a aquest disc que Komfusió presenta. La cançò que fa naixer al grup i també a aquest projecte musical  de retrobar-se amb els cantautors més emblematics, tot un homenatge als cantautors mes representatius de la música catalana contemporània.

Aventureu-vos a endinsar-vos en aquest projecte, cada dia som mes:  “Retrobem els orígens, recuperem l’Identitat!”

Escolta el disc en el seu Bandcamp.

Compra el disc en la tenda de Mésdemil.

0