L’artista MC Alberto ha rebut a Barcelona, de la mà de la Asociación Culturas Alternativas, el premi a “Millors lletres poètiques” per les composicions incloses al seu darrer àlbum Vengan a ver (Mésdemil, 2015).

L’artista es va mostrar content i “agraït per rebre aquest premi, que vull dedicar a les 22 persones que han col·laborat al disc, a tots els implicats en el projecte i, com no, a familiars, amics i companys que sempre m’han donat suport. Sense tots ells, res d’açò no hauria estat possible”

Al seu darrer disc MC Alberto es mostra inspirat, reivindicatiu, commovedor i més madur. Les cançons són immenses dins la senzillesa i els 25 temes flueixen de forma extraordinariament natural. Vengan a ver va ser considerat un dels millors discos de l’any per diversos periodistes musicals de prestigi al món del hip hop.

La multiculturalitat és marca de la casa en MC Alberto. El disc es va enregistrar a València, Castelló, Madrid, Sevilla, Càceres, Saragossa, Hannover i París. L’LP va ser produït per Pacifiko y J.M. Huerta, mesclat pel valencià Manu Carot, i masteritzat pels de Saragossa Hamster Beats (Víctor Garrido, José Manuel Huerta, Alberto Espí), que han dut a terme treballs per a TVE i per a artistes com Kase-O, Faemino y Cansado o Amaral.

¡Enhorabona, MC Alberto!

0