L’espectacle Homer: L’Odissea arriba al Teatre Micalet de València. Es tracta d’un espectacle audiovisual en què es barrejen distintes vessants artístiques com ara la literatura, la música i la pintura, i que ens transporta a mons insòlits i fantàstics en el viatge de retorn d’Ulisses la seva pàtria, Ítaca.

Melodemodomies és un nom de fusió, en el més estricte sentit musical. Seguint la tradició, la melodia de la lira acompanyà el rapsode Demòdoc quan, al cant VIII de l’Odissea, va recitar primer la història dels amors d’Ares i Afrodita i després la destrucció de Troia mentre “Ulisses es consumia, i el plor, des dels ulls, li mullava les galtes”.

PortadaEl grup Melodemodomies naix l’any 2009 quan Miquel Pérez Perelló (Dénia, 1975, compositor i guitarrista) i Tomàs Llopis (Beniarbeig, 1954, rapsode) musiquen el Llibre de Dénia de Vicent Andrés Estellés i el presenten sota el nom Cant a la terra. Aquest projecte els porta a tocar en diferents pobles i ciutats i fins i tot als mateixos premis Vicent Andrés Estellés.

El dia 9 de juny a les 20:30h presentaran el DVD i CD de l’espectacle Homer: L’Odissea, al Teatre Micalet!!

Entrades anticipades 8€ ací / Taquilla 10€.

0