King Kong Boy llancen el videoclip de “L’incendi“. El tema pertany al seu últim treball KKB (Mésdemil, 2017), on el grup ha donat un gir cap al rock melòdic de guitarres i sintetitzadors. Estos últims estan molt presents a la cançó escollida com a quart single del disc, que mescla ritmes ballables hereus de la música dels 80 amb guitarres fresques i una melodia de veu molt addictiva. La lletra de”L’incendi“, “parla d’allò que desitgem a pesar de que ens pot fotre la vida”, assegura el vocalista Eduard Banyuls. “Són persones o hàbits que apareixen sigil·losament en les nostres videla tornas i poc a poc s’apropien d’elles”.

El vídeo ha estat realitzat per Raúl Pérez (Coffee & Socialism), artista audiovisual conegut per haver dirigit i produït el videoclip del la cançó “Estiu” de ZOO. Es va rodar al Casal Popular El Cabasset de Gandia, amb la intenció de donar visibilitat als espais autogestionats a la Safor.

El grup segueix amb la gira de presentació disc i, després d’haver estat a Gandia, Muro i Altea, faran parada a València iAín (Castelló). A més, també  pujaran per primera vegada a Catalunya, concretament a Montclar d’Urgell (Lleida) i en un concert en població-sorpresa organitzat per la revista La tornada.

0