Estem molt contents d’anunciar-vos les noves incorporacions al catàleg de Mésdemil per al mes de juliol: Entreparèntesi (Rap, Pego), La Peluquera (fusió, València), MC Alberto (Rap, Borriana), Joanes i la colla de Pantaix (rock, La Ribera), Daniel Rosell (pop, cançó d’autor, Picassent) i Herba Negra (Rap, Camp de Túria).


Entreparèntesi copiaEntreparèntesi
es perfilen com una de les bandes de hip hop en valencià més prometedores del moment. Al mes de maig van presentar el seu primer single i videoclip, “Mira la misèria“, que ja té més de 2000 visualitzacions a Youtube i que formarà part del seu primer EP, Funambulisme. Rap amb bases electròniques i pinzellades de Drum&bass i Breakbeat. El grup està format per Jordi Caselles, Angel Ortolà i Manu Toledo.

La PeluqueraLa Peluquera és un grup relativament nou (es van formar en 2013), però els seus membres Karmen, Mono, Raul i Xoni tenen una llarga trajectòria musical en grups com Skaparapid, Mono 33, Las Damas y la orquesta invisible, Ali Farnat, Kruchenko o Madamme Monique. Ara ens presentaran el seu primer EP, Km.0, que combina el swing d’arraval, la ranxera de barri i la neocopla de combat.

Avatar MC AlbertoMC Alberto du cantant als escenaris des de 1988, en solitari i amb diferents formacions. Ara torna a escena amb un LP doble farcit de colaboracions, entre les quals podem destacar artistes com DJ Jotatebe, DJC, SPI, Breack MC, Sad Mink, Shaozin, Tony Santana, EmSoul, Rumbología, Toni Ruiz de The Fuzzy Clouds, El Tenor, Mav de EBC, Chema Fernández, Pablo Morcillo, Da Beat, Juan Pérez, Elena, Hada, Visy y Angelina. 25 cançons que fusionen el hip hop amb estils que van des del rock i el heavy, fins al r&b, soul, funky, la rumba i el reggae. Si encara no heu participat al seu Verkami, ho podeu fer ací!

portadaEduard Joanes torna amb un projecte que repren les cançons de la mítica banda Pantaix. El disc es diu precisament Revisat, i hi trobem temes com “La cassalla”, “Nit de Sant joan”, o “Carnestoltes per tot l’any”. Una revisió molt fresqueta dels seus temes més clàssics! El disc es presentarà en setembre, però ja el podeu comprar als concerts d’estiu de Joanes i la colla de Pantaix.

fonsroig3Daniel Rosell és un cantautor natural de Picassent que, després d’un primer treball autoeditat en castellà (Algo intutitivo), torna amb Hakone, un LP íntegrament en valencià, del qual ja vos hem presentat dos temes i en presentarem un de nou cada dimarts. Enregistrat, produït i mesclat per Daniel Rosell entre Picassent i Calafell i masteritzat per Yves Roussel a Barcelona, el CD físic està ja disponible, i a les plataformes digitals (Spotify, iTunes, Deezer, Google Play, entre altres) el trobareu a partir de setembre.


Herba negraHerba Negra
és el nou projecte d’Ivan Almero “Kpoll” i David de Matías Cid “DJ Nitrofoska”, components dels desapareguts Rapsodes. Acompanyats a les veus per Berta Íñiguez (coneguda per cantar amb Andreu Valor) i Sandra Aragó, presentaran el dia 7 de juliol a la revista digital setmanal d’Enderrock el seu primer single i videoclip “És molt fort”. El disc sencer el podreu gaudir després de l’estiu. Rap amb influències soul i swing, rithm & blues… En definitiva, música negra que, de no ser perquè canten en valencià, podria haver eixit directament del Bronx de New York!

 

 

 

 

 

 

 

0