Com vos anunciàvem fa uns dies, a partir del mes d’octubre tres productores musicals valencianes gestionaran la programació de la sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/Sant Ferran,12): Metrònom, Play Producciones i Mésdemil.

El projecte, que ja forma part d’En Viu (l’Associació Valenciana de Sales de Música en Directe), aspira a dur a terme una programació regular, de dijous a dissabte, en un indret tan especial com són les antigues dependències dels magatzems El Siglo, ara ocupades per Acció Cultural del País Valencià i la Llibreria 3 i 4.

Al bell mig del centre de la ciutat de València, l’Espai Octubre Concerts ofereix una sala de 106 places, totalment equipada i amb el millor equip de producció. La sala està oberta a qualsevol proposta musical, sempre que complisca uns criteris mínims de qualitat.

En aquest primer trimestre, hem integrat a la nostra programació el III Cicle Barcelona Escenari, programat per La Casa Calba i organitzat per Octubre CCC.

Els concerts començaran a les 20h i acabaran a les 21:30h. El preu de l’entrada variarà, depenent de l’espectacle. Entrades anticipades disponibles a notikumi.com i al mostrador de l’entrada de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

De moment, tenim ja confirmats els següents concerts:

OCTUBRE
8/10: Joanes i la Colla de Pantaix, presentació del disc “Revisat”.
29/10 Pi de la Serra (cicle Barcelona Escenari)

30/10 Güil. Entrades: 7€ anticipada/9€ taquilla
31/10 Daniel Rosell, presentació del CD “Hakone”. Entrades  3€/10€+CD

NOVEMBRE
19/11 Versonautes (cicle Barcelona Escenari)

DESEMBRE
4/12 Pepino Pascual (cicle Barcelona Escenari)
11/12 Manolo Tarancón
18/12 David Pastor

Esperem les vostres propostes i vos esperem de públic! Recordeu, en octubre a l’Octubre!!!

 

0