Si al seu anterior treball (El temps del llopMésdemil, 2014) la banda del riu sec jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en Oh, germanes! Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo fan un salt qualitatiu, creixen junts i reinventen el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seues armonies vocals… tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop.

portada_gener_oh_germanes_printqL’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda.

El pas de la banda pel Deleste Festival de València el divendres 4 de novembre junt a artistes de la talla de Xoel López o Quique González suposarà el tret d’eixida del nou projecte i un primer tast en directe del nou repertori.

El disc s’estrenarà a la revista digital d’Enderrock, l’EDR, el dia 4 d’octubre, però ja podeu gaudir del primer senzill d’avançament: “Les dones”. Esperem que vos agrade!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/e4hOmIKIoPI”]

0