La dissetena edició del Sona 9 segueix en marxa!!

Aquest cap de setmana tindrà lloc una de les semifinals al Mercat de Música Viva de Vic, a la plaça dels Màrtirs de la mateixa ciutat.  A partir de les 18h actuaran L’Emperador, Salvatge Cor i Panellet, així com el grup guanyador de l’edició 2016, Lakaste que presentarà les cançons del seu nou disc Desastres naturals (DiscMedi 2017).

El Sona9 s’allargarà fins al mes de novembre, quan tindrà lloc l’últim concert a la sala Luz de Gas de Barcelona amb la presència dels 3 finalistes i de Lakaste. Un jurat format per representants de cadascun dels mitjans organitzadors i de les entitats col·laboradores decidirà els tres guardons del certamen (Premi Sona9; Premi Joventut; i Premi Èxit), mentre que el públic atorgarà el Premi per Voluntat Popular.

El Sona 9 és un concurs organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, la Generalitat Valenciana i la Fundació SGAE, per tal de donar suport a artistes emergents de la música en català. També hi col·labora el TroVAM, la Fira Valenciana de la Música, que va organitzar les preliminars a València.

Molta sort, Emperador!!

0