Mireia Vives i Borja Penalba s’han embarcat en un viatge literari, musical i emocional, seguint la ruta marcada per L’amor fora de mapa (Sembra llibres, 2016), l’última novel·la de Roc Casagran.

L’amor fora de mapa és el primer disc conjunt de Mireia Vives i Borja Penalba. Van rebre la proposta de Roc Casagran quan estaven treballant en temes propis i es van llançar en planxa a musicar els poemes de l’escriptor, emocionats pel potencial i la força dels poemes que apareixen al llibre.

Foto Mireia & Borja vertical_Lorena PeralesA l’espectacle i al disc, Mireia i Borja interpreten 14 cançons basades en els poemes que apareixen a la novel·la mentre, entre tema i tema, l’escriptor recita fragments de l’obra. Per a la gravació amb comptat amb músics del nivell d’Edu Olmedo a la bateria, Pau Cháfer a pianos i Hammonds, Fèlix Castells i Carles Alonso Juan als vents, la veu recitada de Francesc Anyó i Sandra Araggó i Berta Íñiguez als cors. Com a passa al llibre de Roc Casagran, la gravació del disc de L’amor fora de mapa també ha fet una ruta per diversos estudis de Benimaclet (València), Xàtiva i Benaguasil.

La novel·la de Roc Casagran està disponible a les llibreries des del dia 18 de febrer. El CD veurà la llum els dies 27 i 28 de febrer gràcies al diari ARA, que oferirà als seus lectors la possibilitat de comprar-lo amb el diari per nomé 12€. A partir del dia 28, també estarà disponible a la botiga on-line de Mésdemil.

Per tal de presentar i promocionar el projecte, Mireia Vives, Borja Penalba i Roc Casagran han preparat una sèrie de càpsules de vídeo. Ja podeu veure les dues primeres “Temptacions” i “Onegeu llibertats”. Al llarg d’aquesta setmana, en llançaran una de nova cada dia, fins a un total de 6.

Portada CDLes presentacions oficials del disc tindran lloc el dia 27 de febrer a les 19h al Velòdrom de Sabadell. Taquilla inversa; i el dia 23 de març a les 22:30h al Teatre Micalet (València). Entrades anticipades 12€ / 15€ en taquilla.

D’altra banda, el llibre es presentarà, acompanyat també d’una xicoteta mostra musical, el dia 26 de febrer a les 21h a la Llibreria Documenta de Barcelona i el dia 22 de març a les 19h a la Llibreria 3 i 4 de València.

0