Els Svaters tornen a l’escena musical! El grup ha estat “composant i recuperant les sensacions dels assajos d’abans, treballant sense pressions de dates, estils o modes a seguir. Es un projecte que naix de la idea de tornar a fer un treball de què sentir-se satisfets personalment, a l’altura del que en el seu moment va suposar el Berlangastyle”, el qual va tindre una gran acollida i els va dur pels escenaris i festivals més importants del circuit.

Enregistrat i mesclat a Atòmic Studio, per Mark Dasousa, al disc Simis podem trobar un poc de tot allò que sempre ha caracteritzat el grup: lletres divertides i compromeses, i una mescla musical eclèctica i molt variada, que va des de l’ska mes clàssic, al rock, passant pel reggae, i acabant pels sons llatins com son la cúmbia o la salsa., tot filtrat per l’espectre i la visió personal del grup d’Alcàsser.

El disc complet veurà la llum en breu. De moment, però, podeu gaudir de l’avançament del primer senzill, “La vida bonica”. Esperem que vos agrade!

0