Són temps de canvi, i això es plasma en el naixement de noves formacions com El Trineu Tanoka. La nova banda és deixarà vore per primera vegada el proper dissabte 26 de febrer a la sala Skala de Lliria. Allí es podrà escoltar el seu pop-rock amb tendència indie fet expressament per a ballar, oblidar-se dels problemes i armar-nos d’energia per al cap de setmana.

Malgrat que es tracta d’una banda jove, els seus membres, en canvi, gaudeixen d’una llarga trajectòria els escenaris. Blesa, el cantant, prové de Ligium, una veterana banda de l’escena del Camp de Túria, com també és Bakanal, d’on provenen Ico i Túbal. Aquest trio de formació baix/guitarra/bateria plasma a les seues composicions la saviesa del que han aprés en aquestos anys d’escenari i assaig, creant noves sonoritats per als nous temps, innovant dins de la música feta en valencià.

Tot i coincidint amb un altre gran esdeveniment com és el Concert d’Al tall a l’Eliana, el rock dels Trineu Tanoka començarà a partir de les 24 hores, com una forma d’arredonir i tancar una nit de bona música a la comarca. Els acompanyarà en aquest debut un punxadiscos de rockabilly per tal de fer moure el cos abans i després del concert.

4

4 thoughts on “La nova formació El Trineu Tanoka debuta a Llíria

  1. Pingback: Indefinits i Trineu Tanoka gravant a l’estudi Mésdemil « Mésdemil Notícies

  2. Pingback: Indefinits i Trineu Tanoka gravant a l’estudi Mésdemil « Som Músiques

  3. Pingback: Indefinits i Trineu Tanoka gravant a l’estudi Mésdemil « EL TRINEU TANOKA

  4. Pingback: Indefinits i Trineu Tanoka gravant a l’estudi Mésdemil – Indefinits