La ciutat de Castelló se prepara per a acollir del 21 al 24 d’octubre la 3a edició de la fira musical Trovam!, un certamen que ja comença a ser una plataforma de referència en la difusió de la música valenciana i l’intercanvi professional.

Un total de 24 grups musicals, cinc més que en la convocatòria de 2014, actuaran en diversos espais culturals de la capital de La Plana. Tots d’estils molt diversos, programats per arribar a un ampli ventall d’audiència.

BotifarraPep Gimeno Botifarra serà l’encarregat d’oferir el concert inaugural al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló el 21 d’octubre, i ho farà amb el seu espectacle “Botifarra a banda”, acompanyat per la Banda Municipal de Castelló. Compartirà escenari amb Carles Dénia.

El dia 22 d’octubre, Maria Arnal (veu melismàtica) i Marcel Bagés (guitarra elèctrica), oferiran una actuació al Museu de Belles Arts de Castelló.

Tardor 3I els dies 23 i 24 d’octubre, la Pèrgola i el Teatre del Raval acolliran el gruix de la programació musical amb les actuacions de grups com Tardor, Gener, Néstor Mont, Bongo Botrako, Doctor Prats, Rapsusklei, Arrap, Els Catarres, Cabo San Roque o Tom Bombadil.

La plaça Santa Clara acollirà les actuacions per a públic familiar del dissabte al matí, amb Trobadorets, Marcel el marcià i Històries de ratolins.

TROBADES PROFESSIONALS

A més a més, la Llotja del Cànem i el Museu de Belles Arts de Castelló acolliran les Trobades professionals del sector que enguany ocuparan la jornada completa del dijous 22 d’octubre i el matí del divendres 23, i comptaran amb la participació de representants destacats d’altres festivals i fires musicals de l’Estat Espanyol i internacionals.

 

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association (VAM!), un col·lectiu d’empreses musicals valencianes i compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I, Culturarts (GVA), l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Fira Mediterrània de Manresa. L’edició 2015 comptarà també amb el suport de la Diputació de València.

 

Entrades i abonaments ja a la venda en www.notikumi.com i www.onetwotix.com a un preu entre 6 i 16 euros.

 

0