• Tractant-se d’un any de transició, el certamen se salda amb unes xifres d’assistència similars a les de l’any passat (en torn a 3.000 persones)
  • Els concerts de Pep Botifarra i Carles Dénia (amb sold out), i els de la plaça Santa Clara, els més concurrits del certamen
  • Més de 50 professionals han participat en les jornades per a definir un model de fira que siga aplicable a la realitat valenciana en el futur

 

Este cap de setmana, la ciutat de Castelló ha acollit la tercera edició de la fira-festival Trovam! amb un balanç de resultats marcat per la diversitat, la qualitat artística, i la necessitat d’una fira del sector que puga representar i dinamitzar la indústria musical valenciana.

Tractant-se d’un any de transició, el certamen s’ha saldat amb unes xifres d’assistència similars a les de l’any passat. En torn a 3.000 persones han assistit als concerts i les
TROVAM_public_vdecastrodiferents activitats que han sigut organitzades entre el 21 i el 24 d’octubre en els diferents espais culturals de la ciutat. D’entre elles, les que més assistència han convocat són el concert inaugural de Carles Dénia i Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la Banda de Castelló, el 21 d’octubre, amb ple absolut del pati de butaques, i els tres concerts matinals de Santa Clara per a públic familiar del dissabte, amb més de 1000 assistents. La programació del Teatre del Raval i la Pèrgola va convocar vora 1.000 persones (120 el Raval i 850 la pèrgola).

10988323_1486966644940818_5894059771790491077_oA més a més, les jornades professionals han comptat enguany amb l’assistència de més de 50 experts vinguts de tot arreu el territori valencià per a analitzar, a través de xerrades, taules rodones i debats, el model de fira a desenvolupar en els pròxims anys a la ciutat de Castelló. En eixe sentit, la convocatòria ha rebut el recolzament d’altres fires i festivals destacats de tot l’Estat Espanyol, com ara el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa, o el Monkey Week de Cadis.

La tercera edició del Trovam! ha comptat amb la celebració de 24 actuacions en diferents espais de la ciutat. Una programació eclèctica i variada, pensada per a arribar a un ampli ventall d’audiència.

El Trovam! és actualment un projecte musical que vol diferenciar-se de la majoria de festivals que poblen el País Valencià amb la consolidació d’un model de fira que estiga obert a la ciutat de Castelló i siga representatiu de la indústria musical valenciana, aparador de propostes artístiques per a programadors i agents del sector.

Cartell concret

0