La Caixa de Gel es una jove banda de Ska/Punk que naix al desembre de 2010 com el primer grup d’Alacant ciutat que fa música en valencià. El grup després de més de dos anys d’activitat es disposa a enregistrar el seu primer àlbum que portarà per nom “Somnia“.
Somnia” pretén ser la carta de presentació del grup al panorama musical, estarà format per 12 temes, i per a l’ocasió contaran amb col·laboracions molt especials com són entre altres: Cesk Freixas, Obrint Pas, Mugroman o Marc Pinet.
Per a portar el projecte endavant, el grup aposta pel Verkami:
Verkami es una plataforma de crowdfunding que funciona de la següent manera: el grup crea el seu projecte i disposa de 40 dies per aconseguir els diners demanats, i son els seus seguidors qui ajuden a fer el projecte realitat gràcies a xicotetes aportacions que posteriorment seran recompensades.
Podeu col·laborar en el projecte convertint-vos en mecenes i aportant una quantitat de diners que oscil·la entre 3€ i 250€, aportacions per les quals després  se vos concedirà una serie de recompenses  (CD, samarretes, concert, etc…) i un etern agraïment per la vostra ajuda. Amb els diners demanats, La Caixa de Gel podran convertir el seu somni en realitat, i es podran fer càrrec de les despeses de: Gravació de les cançons en un estudi professional, mescla del disc, masterització, edició, recompenses i despeses d’enviament.

0