El pròxim divendres, 19 de maig, tindrà lloc al Casal Popular El Cabasset de Gandia la Festa del Comboi. Una celebració organitzada pel grup King Kong Boy per tal d’ajuntar-se amb amistats, familiars i seguidors. En aquesta ocasió, la banda saforenca posarà la picaeta i la beguda. A més, hi haurà projeccions i música fins que acabe la nit.

Però King Kong Boy també aprofitarà la vetllada per tal d’enregistrar imatges per al seu pròxim videoclip. Es tracta, per tant, d’una ocasió perfecta per a deixar lliure a l’actor o actriu que tots portem dins mentre gaudim d’una nit de comboi.

D’altra banda, el grup encapçalat per Eduard Banyuls segueix amb els concerts de presentació de KKB, el seu segon llarga durada. Així, el dissabte 13 de maig actuarà a les Festes de Moros i Cristians de Muro d’Alcoi, amb Tito Pontet i Assekes. Dues setmanes més tard, el dissabte 27 de maig, participarà a les Trobades d’escoles en valencià d’Altea (La Marina Baixa) amb L’Home Brut i GEM. Al mes de juliol podrem ballar amb les seues cançons a la localitat castellonenca d’Aín (dia 15) i a Montclar d’Urgell (dissabte 22).

De moment, us deixem amb el segon vídeo líric extret de KKB, “A través de l’espill”.

0