Després d’una difícil cursa, Jordi Montañez ha aconseguit estar entre els deu artistes que formaran part del CD recopilatori benèfic “Canciones contra el hambre”. Més de 13.000 persones van votar a través d’internet en una votació popular on  Montañez va ser seleccionat entre 217 artistes de l’Estat espanyol. Gràcies a vosaltres, “Mare” serà l’única cançò en català al disc recopilatori!

La campanya “Canciones contra el hambre” es una iniciativa de la plataforma musical Rock’n’magic, que forma part de l’associació cultural Velvet Factory. Es tracta d’un recopilatori musical i un projecte de crowdfunding benèfic per tal d’ajudar a les famíles més necessitades de l’Estat, unint música i solidaritat. El 100% dels beneficis es destinaran als bancs d’aliments, en col·laboració amb  la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL). La campanya de recaudació començarà el proper 25 de novembre, coincidint amb el llançament del disc, en el qual hi participen més de vint  artistes consolidats i emergents.

Els deu artistes que han guanyat la seua participació al CD per votació popular han sigut: Playa Cuberris amb el tema “Volver atrás”, Ara Musa amb “Olvidándote”, Rusty River amb “Wetheart”, Saraband amb “Sin poder explicarlo”, Ladies & Monkeys amb “Narcotic blue”, Bamboo Bebop amb “Sauvage”, Somrice amb “Get out of you”, Visión Sonora amb “Dulce razón”, Fugitivos del Swing amb “La última cena” i Jordi Montañez amb “Mare”.

Ací podeu vore tots els vídeoclips: http://www.cancionescontraelhambre.com/2013/11/ganadores/

I ací us deixem el videoclip de “Mare”. Enhorabona, Jordi!!!

[youtube id=”q4GpWDjcdck” align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

0