El nou disc de Mox, Tuactes i rebomboris, ja està disponible a Bandcamp. Escoltar-lo és debades i podeu descarregar-lo per només 5€!

Tuactes i rebomboris és el tercer disc de Mox. Després de Telacarregues… xato! (Autoedició, 2003), canvi de paradigma amb Palifonies (Autoedició, 2013) amb la incorporació de la dolçaina i la veu de cant popular, passen del punk-rock melòdic, a la fusió d’estils populars tradicionals amb estils populars més actuals. Tuactes i rebomboris aprofundeix en eixe canvi, consolidant i ampliant eixa fusió a estils fins ara no tractats. D’estils més arrelats a la nostra terra, com ara els cants de batre, les dansaes i, fins i tot, les malaguenyes, els fandangos i les jotes, a estils populars tradicionals d’altres indrets, com ara les tarantel·les.

tuacte [tuákte]

1. m. Fet o assumpte important i espectacular. ”Conteu-me el tuacte”.

2. m. Trama que s’idea per a realitzar una acció determinada i maniobres que es fan per a dur-la a terme.

rebombori [rebombɔ́ɾi]

1. m. Soroll que mou un grup de persones cridant, corrent, esbatussant-se.

2. m. Avalot de gent insubordinada.

3. m. Acció de parlar molta gent d’una mateixa cosa insistentment i amb excitació. “L’arribada de l’artista va alçar un gran rebombori en la ciutat”.

(Diccionari Normatiu Valencià. AVL)

I per a tuacte, l’organitzat per Mox i les associacions de Puçol l’Andana i l’Ampli –amb la col·laboració d’El Mico Entertainment i l’Ajuntament de Puçol- per a presentar el nou disc Tuactes i rebomboris.

I rebombori el que faran en eixe tuacte el pròxim 13 de juny a partir de les 19:00h a l’Espai Jove de Puçol (l’Horta) junt amb els seus amics de Cavallo i Hugo Mas,  Kave Kanem, A-phonics i Lost Fills. Cavallo i Hugo Mas, A-phonics i Lost Fills presentaran també els seus últims treballs.

L’entrada serà debades. I hi haurà servei de menjar i beguda.

Imprimir

0